Idé

Vet ikke helt hva jeg skal si om dette bildet, egentlig. Det var bare en idé som ramlet inn i hodet mitt da jeg var ute og tok bilder i stad, så da ble det sånn. Ser SKIKKELIG deppa ut, hahah.

Hva synes dere?

Planer for varmen?

Hei! Jeg vil gjerne fortelle dere litt om hvor jeg skal i sommer. Kanskje det er noen av dere som skal samme sted! 

 

Jeg skal til et sted som heter Sibenik, og det ligger i Kroatia. Pappa er ikke spesielt glad i charterturer og vil gjerne bestemme det meste vi gjør på ferien utenfor charterselskaper som setter opp turer til forskjellige steder og så videre. Derfor falt valget på Kroatia, som de fleste ikke har "oppdaget" enda! Jeg er utrolig fornøyd med hva han valgte å bestille. Det at huset vi skal bo i har et eget lite basseng, massasjedusj og er alt i alt et kjempefint hus gjør alt mye bedre! Det fine lille huset ligger i "the suburbs" i Kroatia, og stedet heter Brodarica. Her skal vi bo i en hel uke!

Hvor skal dere i sommer?

 

Hva skal til for å lese en blogg, egentlig?

Tenkte jeg skulle nevne noe som skal til for at jeg skal lese en blogg. Tror mange mener det samme!

 

For det første, er det viktig å være positiv på bloggen. Jeg er ikke like flink til dette selv, men ingen synes det er morsomt å lese om at du har hatt en superdårlig dag. Prøv heller å fokusere på det positive med dagen du har hatt, eller ta outfitbilder hvis du ikke vil snakke om dagen din. Jeg har faktisk merket at på de innleggene jeg har skrevet som er negative, får jeg minst oppmerksomhet for. Disse innleggene blir slettet med en gang jeg skjønner at det ikke var et hyggelig ett!

Et stikkord: BILDER. Bilder er UTROLIG viktige for at bloggen din skal få en helhet og i det hele tatt få lesere. Blogger du helt uten bilder og noe en kan se på, kommer ikke bloggen din til å slå an. Menneskehjernen vår blir dratt mot ting vi kan se visuelt, og en lang tekst er ikke like interessant som et innlegg fult av bilder. Prøv derfor å korte ned teksten. Ikke ha med unødvendige detaljer!

Noe annet som kan være lurt å gjøre på bloggen, er å variere i innleggene. Hvis du har en temablogg, er ikke dette et aktuelt tema. Om du er blogger med frie tøyler som bare blogger om nye ting du har kjøpt eller hvordan du sminker deg, kan det fort bli kjedelig. For at en blogg skal være interessant burde du ha med litt av alt. Videoer, bilder, seriøse innlegg, hverdagstemaer og så videre.

 
Erica og Annais er to bloggere jeg synes er utrolig flinke. De holder det interessant og varierer mye!

Om du har andre synspunkt, kom gjerne med dem her! 

Filmanbefaling: The Great Gatsby

Hei! 

Tenkte jeg skulle anbefale en film for dere, siden jeg ikke gjør det ofte. Ikke det at jeg er så mye på kino...

 

The Great Gatsby (film ut i fra en roman skrevet av Scott Fitzgerald) handler om forfatterspiren Nick Carraway, som har flyttet inn i en liten hytte ved siden av Jay Gatsbys store palass. Nick har en kusine som heter Daisy, og en gammel venn fra Yale som heter Tom. Daisy og Tom er gift, men Tom er en flørter av dimensjoner og har en elskerinne som heter Myrtle. Hun bor i The Valley of Ashes, som er et område mellom West Egg (hvor Nick og Gatsby bor) og New York.

Det viser seg senere at Gatsby og Daisy kjenner hverandre fra før. De kjenner hverandre VELDIG godt. De to var et par før Gatsby måtte ut i krig, og da han kom hjem hadde han ikke glemt henne. Gatsby har faktisk kjøpt palasset sitt på andre siden av bukta der Daisy's hus ligger, bare for å være nær henne. Han holder store fester i håp om at hun en dag skal komme inn døra hans og være med på festen. Han er desperat etter å imponere henne med tingene sine. Nick arrangerer et møte mellom disse to, og kjemien er fortsatt der. Dette utløser selvfølgelig masse konflikter.

Jeg vil ikke røpe for mye, men filmen er helt FANTASTISK! Jeg så filmen i 3D på Colosseum i Oslo. Leonardo DiCaprio i 3D er ikke feil! I tillegg er Carey Mulligan (Daisy) og Joel Edgerton (Tom) så flinke skuespillere at det ikke er så ille å se de to i 3D heller. Har elsket Toby Maguire (Nick Carraway) siden jeg så han i Spiderman for...7 år siden, om jeg husker rett. 

I tillegg har filmen verdens fineste soundtrack, med blant annet Lana Del Rey, Sia og Florence + The Machine. Håper dere ser filmen så fort dere har muligheten, for dere vil garantert like den! 

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Cathrine Hermansen og jeg er 16 år. Her blogger jeg om alt som faller meg inn.


Kontakt


cathrine.ostern@hotmail.com


Kategorierhits