Snart sommer nå

Hola!

I stad tenkte jeg "hey, la oss blogge i dag!!". Så jeg kastet meg i dusjen, sminket meg og rettet håret og var klar for nye eventyr ute i min frodige, grønne hage. Bildene ble fantastisk vakre, og jeg kan ikke vente med å vise de til dere. Hehe nei. Uheldig med trynet i dag. MEN JAJA JEG ER TILBAKE HVERTFALL! Skal prøve å blogge hver dag. Yeah right. Det eneste jeg blogger om er at jeg ikke blogger. Dette ble et sykt ironisk innlegg, egentlig. 


Gliser du bredere nå, Cathi, får du krampe i kjevene!! Legg merke til vampyrtennene. Jeg bruker dem alltid hver gang jeg skal skaffe meg snacks, hvis du skjønner. Hehe. Herregud for et kleint innlegg hade

Halla babes

NÅ ER DET LANGHELG♥♥ Har hatt fri i to dager nå, og skal ha fri i tre dager til. Hvorfor? Lærerne mine er i Krakow denne uken! Herregud, trengte virkelig en liten pause fra å stå opp tidlig og karre meg på skolen nå. Vi har riktignok fått oppgaver vi skal gjøre ferdig til bestemte tidsfrister, men det gjør meg ingenting. Jeg er ferdig med flere av dem allerede. Handler om å prioritere riktig! Gleder meg til å bare slappe av i 3 dager til.

Hva gjør dere om dagen?

UB-messe i Larvik

I går var klassen min på tur til Thor Heyerdahl vgs for å dekke ungdomsbedriftsmessa for Vestfold, Buskerud og Telemark. Her var mange ungdommer samlet til konkurranse om å ha den beste ungdomsbedriften. De skulle presentere produktene sine og imponere dommerene. Det var mye folk og lite plass til å utføre oppgavene vi fikk, men alt i alt var det en veldig fin dag!

Var du på fylkesmessen i går?

De siste dagene

En liten oppsummering i svart-hvitt.

Like volcanoes we erupt

Oppsummering av denne dagen: Mat, bestevenninne, knust solpudder, Harry Potter.

Hva har du gjort i dag?

Stress

Hei!! Nå må jeg kjappe meg til bussen, skal nemlig til Drammen med Vilde og Nora for å finne morsdagsgave til min kjære mamma. Vi blogges!

Livet er fint

Vært litt på latsiden med bloggen i det siste, men skal prøve å komme sterkere tilbake. Har lite tid til det her nå som jeg har fått meg kjæreste (!!!!! WHAT) såå ting blir prioritert litt annerledes. Håper dere forstår ♥

For 1 år siden..

... så jeg sånn ut og var overlykkelig for å ha verdens fineste kjole.

Interessant hverdag

Jeg gjør ikke så mye om dagen. I dag begynte jeg å trene da, føler meg litt flink. Var også på kino i går og så "Sommerbryllup i Italia", vet ikke helt hva jeg synes om den. Jeg og Vilde dro på spontantur til kinoen og bare valgte en film. Det var en dansk film, noe vi ikke helt hadde forventet. Det merkelige var at tittelen på filmen i Danmark er "Den skallede frisør", hvordan greier Norge å få det til å bli "Sommerbryllup i Italia"?!

Nå babler jeg meg bort. Men som sagt; jeg gjør ingenting om dagen.

abonneringsverdige youtubers

1. Marcus Butler. (MarcusButlerTV)

Fyr fra Storbritannia, nærmere sagt England. Han videoblogger minst 1 gang i uken, og er dødsmorsom! Videoene hans er som oftest fyllt av komedie, og han lager ofte videoer som "What we shouldn't do", "What not to do at a nightclub" og slike ting. I tillegg er han utrolig kjekk, og det gjør ikke noe for meg hvertfall ♥

2. Caspar Lee. (dicasp)

Hysterisk morsom fyr fra Sør-Afrika! Personlig synes jeg Caspar er kjempekjekk og i noen av hans videoer kan han fremstå som litt arrogant, men han kler det faktisk. I denne videoen skal han forklare til en butikkeier at søsteren hans har blitt feit og om hva det vil si å være gravid, hahah. 

3. Jack Harries (Jacksgap)

En britisk DRITKJEKK komiker som tilfeldigvis har en like kjekk tvillingbror, Finn Harries. De to lager ofte videoer sammen der de leser mail fra fans, viser universitetsrommene sine osv. I denne videoen er Jack til høyre og Finn til venstre. Like, sant? 

4. Sam Pepper. (OFFICIALsampepper)

Nok en brite. Mange bra youtubers som er fra England! Sam er en småfeminin hipstertype som også er sykt morsom. Videoene jeg liker best av han er "Things we do..."-videoene hans. Jeg kjenner meg igjen i så mye av det han beskriver, spesielt i denne videoen! 

 

Følger du noen av disse?

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Cathrine Hermansen og jeg er 16 år. Her blogger jeg om alt som faller meg inn.


Kontakt


cathrine.ostern@hotmail.com


Kategorierhits