Min

Vil gjerne fortelle dere litt om kjæresten min, siden jeg har lagt ut en del bilder av han og meg tidligere. Dere lurer sikkert litt på hva han heter og slikt?

 

Gutten heter Thomas og er født i Florida, U.S.A. Han er egentlig ikke amerikansk, altså han har norske foreldre. Han kom hit for ca. 5 år siden sammen med moren, faren og broren. Vi går på samme skole, og det var sånn vi ble kjent. Vi ble faktisk introdusert via eksen min, haha! Sykt ironisk, egentlig. Han er en typisk amerikaner, full av liv og så imøtekommende mot alle han møter. Thomas kunne ikke skadet en sjel, og han behandler meg så bra. Han er verdens snilleste, fineste og godeste gutt. Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre!

Hvordan går det med deg og kjærligheten?

Portrait


Er så sliten.

Så vondt men samtidig så fint

Kjærlighet. Det er et fint ord. Likevel er det et av de ondeste ordene i verden. Kjærlighet kan knuse deg innvendig, og samtidig gjøre deg lykkelig.

Det får deg til å smile. Det får deg til å gråte i strie strømmer. Kjærlighet kan ødelegge deg i løpet av et par sekunder. Så hvorfor er dette noe vi streber etter å få? Hvorfor skal kjærlighet være så lett men likevel så utrolig vanskelig?

Vel, det er ikke lett å forklare. Kjærlighet fra familien er en ting. Det er en ting som alltid vil være der. Familien din vil alltid føle en tilknytning til deg, uansett hva du gjør eller foretar deg. Kjærlighet fra et menneske du føler noe sterkt for er noe annet. Det kommer tider du føler deg usikker og deprimert, kanskje fordi han ikke føler det samme eller fordi han ikke svarer deg på den meldingen du sendte i stad. Du føler kanskje at du aldri skulle sendt den. Du tenker: «Jeg skulle IKKE skrevet det». Ikke tenk sånn. Tenk at gutten er mer enn heldig som har kapret hjertet ditt. Du er villig til å gjøre alt for han, og han burde virkelig føle seg privilegert.

Det kommer tider du føler deg trygg på han. Du føler deg trygg på at han vil ha deg. Han viser det kanskje tydelig også? Klemmer han deg ofte? Ser han deg inn i øynene mens han snakker med deg? Ønsker han ofte å ha kroppskontakt med deg, som for eksempel å stryke deg på armen eller holde rundt skulderen din? Vel, jeg har gode nyheter til deg. Du har mest sannsynlig kapret hjertet til denne gutten. Føler du det samme for han? Kjør på, fortell det til han. Kast deg ut i det. Ta sjanser! 

Jeg gjorde akkurat det, og nå har jeg en fantastisk kjæreste som jeg er veldig glad i.svakhet

Har det egentlig ikke så bra for tiden

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Cathrine Hermansen og jeg er 16 år. Her blogger jeg om alt som faller meg inn.


Kontakt


cathrine.ostern@hotmail.com


Kategorierhits