I feel so happy around you

Verdens aller beste ♥

Latest instagrams

1. Verdens beste kom hjem fra Portugal etter 3 uker borte fra meg♥ Fikk noen nydelige gaver derfra som dere ser på bilde 2. 3. Mine elskbare lipbalms. 4. Avskjedsmiddag for verdens beste Amalie! Vilde og meg på bildet. 5. Selfiee. 6. Fruktsalat på kopp i Trogir, Kroatia! 7. En dag i Oslo med bestevennene fra barneskolen. 8. Helene og meg i storefri. 9. Lunsj med Susanne på Little England Tea Rooms i Vollen. Kjempekoselig! 10. Nora, Helene og meg hos Nora for noen lørdager siden. Taco, noe å se på skjermen (I dette tilfellet: MGP Jr) og mine beste venner= perfekt! 11. Enda et selfie, hah. 12. 7 måneder med kjæresten! Satser på enda flere ♥ 13. Kjøpte meg fancy vann da klassen var i Oslo forrige tirsdag. 14. Klassetur til drammen. Helene, Nora og meg ♥

Autumn

Hei dere! Har bestemt meg for å begynne litt med bloggingen igjen, så får se hvordan det utvikler seg. 

Nå er høsten på vei, og jeg har snart bursdag. Bare 25 dager til, wii. Gleder meg sånn til høsten er her for fullt, og jeg kan pakke meg inn i tykke skjerf, bruke mine fine svarte boots og bruke min elskede skinnjakke uten at ryggen min brenner opp av hete. Høsten er den beste årstiden!

I dag har jeg på meg dette! Høstfarger er definitivt de fineste fargene.

Cardigan - Cubus

Bukse - Urban

Topp - Cubus

Skjerf - Acne

Sko - DNA

 

Hva synes dere?

Travel jente

I går hadde jeg virkelig ikke tid til å blogge. Hele dagen har vært fyllt opp med program, har ikke brukt macen en gang. Det er virkelig ikke ofte! Som jeg sa på fredag skulle jeg i bursdag i går. Før bursdagen sov Thomas hos meg, så dro han, sååå dro Helene og jeg på Sandvika for å lete etter gave til Nora. Vi fant en bra gave til slutt, og vi ble veldig fornøyde med at vi greide å være så kreative! Er så kjedelig å bare gi penger i bursdager. Er det som er morsomt å gi gave til noen man kjenner godt; at man kan tulle litt og gi en morsom gave samtidig som den er gjennomtenkt og rett fra hjertet ♥ I bursdagen ble vi servert hamburgere, brownies, is og cupcakes. En veldig hyggelig kveld!

Tok ikke med meg kamera så de eneste bildene jeg har er disse. Skal bli flinkere med å ta med meg kameraet flere steder, har blitt altfor mange mobilbilder i det siste! Jaja, kvaliteten er ikke heelt forferdelig hvertfall 

Bra helg

Kjenner på hele kroppen at dette blir en skikkelig bra helg. I dag skal Thomas sove hos meg, så drar han i morgen for å jobbe så skal jeg til Sandvika med Helene for å kjøpe bursdagsgave, og senere skal vi i bursdag til Nora og Petrine. Blir sikkert veldig koselig! ♥ På søndag skal jeg ingenting, bortsett fra å trene, men det gjør meg ingenting. Har begynt å like treningssenteret mer og mer, noe som er veldig positivt!

I tillegg er det kjempefint vær i dag. Jeg er i utrolig godt humør! 

Skolelei og sommerklar

Hola chicas!

I dag hadde jeg helvetesprøven i matte? hvordan overlevde jeg 3 timer med matte? Det er et mysterie som ikke helt har gått opp for meg enda.

Etter skolen skulle jeg egentlig på russemøte hos Amalie, men det ble ingenting av likevel. Planene mine for resten av dagen er egentlig bare å spise. Har aldri vært så utslitt som jeg er nå, sier bare en ting: ALDRI BEGYNN PÅ MEDIER OG KOMMUNIKASJON! Gleder meg til jeg er ferdig, haha. Gleder meg så mye til sommerferien at jeg snart sprekker! Været minner heldigvis litt om sommer om dagen, da.

Sverger på at disse skoene er de fineste og mest behagelige skoene jeg vet om. Det eneste som er dumt med de er at de blir ganske klamme hvis det er veldig varmt ute, men da er det jo bare å ikke bruke de hvis det er veldig varmt! 

Latest instagrams

Følg meg på instagram HER!

Summer love

Hei fine mennesker, eller mine 2 lesere da.

De siste dagene har vært så fine! På fredag var jeg i Oslo med kjæresten. Vi så The Great Gatsby på Colosseum og senere spiste vi på T.G.I Fridays. Vi er ikke så ofte ute så det var fint å ha litt forandring! I går var Amalie og jeg en tur på stranden. Vi turte ikke bade fordi vannet var så kaldt, da. Vi solte oss i stedet, og gikk tilbake til Amalie for å møte Vilde. Hos Amalie grillet vi, og det så sånn ca. sånn ut:

Hahah, herreGUD som jeg lo. Amalie er den nye Gordon Ramsay, ser dere ikke det? Var heldigvis ikke alle burgerene som ble sånn. Vilde som har tatt bildet, forresten.

I morgen har jeg matteprøve, i 3 timer for å være presis. Matte er mitt verste fag så det er dømt til å gå dårlig. Etter all øvingen i dag kommer kjæresten min hit en tur, så det blir hvertfall en liten oppmuntring. Ønsk meg lykke til med den altfor store matteprøven i morgen!! Trenger det sårt...

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Cathrine Hermansen og jeg er 16 år. Her blogger jeg om alt som faller meg inn.


Kontakt


cathrine.ostern@hotmail.com


Kategorierhits