Lana Del Babe

Heihei! Lenge siden sist nå. Vet ikke hvorfor det ble sånn... glemte nok bort bloggen litt.

For å begynne litt igjen vil jeg gjerne skrive litt om en av mine absolutte favorittartister - nemlig Lana Del Rey. I mine øyne har hun den flotteste stemmen, det fineste utseendet og de fineste sangene. Det var så kjipt da hun var i Norge og jeg ikke fikk sett henne. Er noen som sier hun er dårlig live, men jeg hørte bare positive reaksjoner etter konserten hennes i Spektrum. Har dere hørt "Young and Beautiful" eller "Dark Paradise"? Det er hennes to nyeste sanger, og "Young and Beautiful" er helt klart favoritten. Åh, bare hør på den da! Den er forresten med i soundtracket til The Great Gatsby og blir brukt i flere versjoner gjennom hele filmen. Selvfølgelig liker jeg de gamle sangene hennes også, spesielt "This Is What Makes Us Girls".


I tillegg ser hun så fantastisk bra ut! ♥

 

Hør "Young and Beautiful" her! 

 

Hvilken artist er din favoritt? 

BEYONCEEE

Heii!

Beklager for null blogging i går, men jeg hadde virkelig ikke tid til det! Jeg var nemlig på konserten til Beyoncé, eller Mrs. Carter Tour, sammen med pappa. Det var utrolig morsomt, og Queen B er SÅ mye flinkere i virkeligheten! Kraften i stemmen hennes er så voldsom at den ikke kan beskrives. Det merkes godt at hun er en entertainer, og nailer alle dansetrinn og toner perfekt. Det stod forresten en mann foran meg som danset mer enn alle jentene i salen til sammen. Haha, var litt morsomt å se på! 

Tok nesten ingen bilder under konserten, var mer opptatt av å følge med.

Var dere på Beyoncé-konserten i går? 

You've spend a lifetime stuck in silence

I'm in love with 5 boys

 

 

 

 

Åå de er så herlige! Den nye musikkvideoen er så søt. Gjør meg ganske glad å se dem ha det kjempegøy i en musikkvideo! Se "Kiss You" her.

Hva synes du om One Direction?

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Cathrine Hermansen og jeg er 16 år. Her blogger jeg om alt som faller meg inn.


Kontakt


cathrine.ostern@hotmail.com


Kategorierhits